Artikler og veiledninger

På Baby Journey har vi en stor kunnskapsbase med artikler laget av blant annet jordmødre, barne-psykologer og barne-sykepleiere. Her kan du få konkrete tips, råd, informasjon og inspirasjon. Noen av våre mest populære artikler finner du nedenfor!

Filtrer ved å velge emne

Gratulerer med graviditeten! Her kan du lese om tiden som gravid uke for uke, fra svangerskapsuke 5 til 42. Vi lister opp alt som kan være nyttig å vite om fosterets utvikling og hva som skjer i mors kropp. Gravid uke for uke Gratulerer med graviditeten! I tillegg til at du nå produserer en baby (wow!), vokser det også et helt nytt organ i kroppen din – morkaken. Det kommer til å skje mye nå som du er gravid og uke for uke skjer det enormt mange store prosesser både i kroppen din og med utviklingen av fosteret. I denne kategorien kan du som gravid lese om disse prosessene som skjer for hver uke og ta del i alle de store og små stegene mot en ferdiglaget baby. Hurra! Under graviditeten kan du følge utviklingen til fosteret samt alt som foregår i mors kropp. Blant annet hvordan fosteret vokser, hvor stort det er og hvilke organer som utvikler seg når, men også hvordan du kan føle deg som gravid og hvilke problemer som kan oppstå over tid. Svangerskapsukene strekker seg fra uke 5 til 42 og hver uke er det ny informasjon å ta inn. Som gravid kan du føle mange forskjellige følelser om både graviditet og det kommende livet med baby. I tillegg til å lese gjennom alle svangerskapsukene, kan du også lytte til Baby Journeys Podcast for å ta del i personlige historier ispedd eksperters erfaringer og tips angående graviditet og småbarnsliv. Wow, du produserer et barn! Her kan du som følge gravid uke for uke og ta del i store og små prosesser i din og babyens utvikling. gravid-baby-journey gravid uke for uke

De mest populære artiklene akkurat nå

De mest populære veiledningene akkurat nå

Baby Journey er med deg hele veien

Vi går ved din side fra det positive graviditetstestet til fødselen og frem til barnet er to år. Med alt fra ukentlige oppdateringer til sjekklister og artikler støtter og inspirerer vi deg på reisen med babyen.

Fra positivt graviditetstest

I løpet av graviditeten

Gjennom fødsel

Opp til 2 års alder

Laste ned vår app her

Artillerigatan 16

114 52 Stockholm

Baby Journey

Vilkår

Last ned appen vår!

ladda ner i appstore

Copyright © Baby Journey

Copyright © Baby Journey

Mobile footer